CLUB INFO

HEREN

DAMES

SPORTPARK

SPONSORING

wijers-logo
Cafetaria Ria
opdevos
rijwielcentrum
voncken_bouw
hanswagter
agbloem
blokgroup1
porteners
lkmbouw
voorbeeld20voetbalclub
fysioq
promotion
weinheimer1
bandenshop
geurts
flm
robedo
rjbouwservice
scheres
themu
logo
rabobank
hansendranken_logo_rgb
hermetico
simons
tb
 

TWITTER

GASTENBOEK

FOTO'S

LINKS

VACATURES

Clubnieuws
maandag 20 augustus 2018 09:26

- Dinsdag 09-04-2019 en Vrijdag 12-04-2019 is er trainen aanvang: 19:30 uur.

- Wedstrijd van Donderdag 11-04-2019 is afgelast. V.V. Sanderbout - Susterse Boys AFGELAST.

- Op vrijdag 29-03-2019 werd er in de kantine het 1e Susterse Boys open PingPong toernooi georganiseerd. Uit een sterk deelnemersveld bleven uiteindelijk twee spelers over die de finale mochten spelen. In deze finale trof Niels van Helden de 10-jarige!!! Tristen Coenen. Tristen bleek te sterk voor alle deelnemers en won de finale redelijk eenvoudig met 2-0.
De kantine was deze avond goed gevuld en er werd nog nagepraat tot in de late uurtjes... Op naar de volgende activiteit.

- Susterse Boys heeft per direct een nieuwe voorzitter. Door werkzaamheden in de kantine (poetsen en beheer), werk en privéleven heeft oud-voorzitter René Pesgens gisteren tijdens de bestuursvergadering van onze club aangegeven dit niet meer te kunnen combineren met het voorzitterschap van onze vereniging.
René treedt daarom meteen af als voorzitter. Uiteraard blijft René wel als bestuurslid en kantinebeheerder actief binnen Susterse Boys.
De keuze van René wordt natuurlijk gerespecteerd. René bedankt voor je tomeloze inzet als voorzitter.

Susterse Boys probeert met een frisse blik naar de toekomst te kijken en daarom is er unaniem besloten binnen het bestuur om de taken van het voorzitterschap
te laten overnemen door Roy Denis. Roy is al enige tijd drukdoende om binnen de club de structuur enigszins aan te passen en zal met het oog op de toekomst hiermee verder gaan. Roy Denis is een bekende van Susterse Boys en was reeds verbonden aan de club als bestuurslid. Roy heeft zelf jaren de kleuren van Susterse Boys verdedigd en kent daarmee de club door en door.
Roy gefeliciteerd met het voorzitterschap van Susterse Boys. Veel succes!

Uiteraard is er hiermee ook steun en aandacht vanuit de spelers en supporters benodigd.

- Voor de opstelling van jouw team, kijk hier --> OPSTELLINGEN. Uiteraard zal de opstelling altijd in de kantine bekend gemaakt worden en tevens opgehangen worden bij ons clublokaal Café de Tunnelbar.


Laatst aangepast op maandag 08 april 2019 14:27